|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

Udbaši i dalje vladaju Solinom? Vladajući zabranili prijenos sjednica uživo

 

Foto: Solin Live

Četvrta sjednica Gradskog vijeća Solina i odluka vladajućih o zabrani prenošenja sjednica vijeća uživo je dokaz da se u Solinu ništa nije promijenilo. U vremenu kad svi imamo pametne telefone i maltene sve svakodnevno emitiramo uživo, dovoljno je tek jednostavno spajanje na gradski wifi i svaki pojedinac ima uvid u rad onih koje je svojim glasom izabrao. Al ne, Solinom i dalje vladaju udbaši i komunistički sistem i to pod krinkom stranke HDZ i najvećeg solinskog političkog trgovca Ivice Čerine, poznatijeg kao “Ćiro”? Njima to nije u interesu, oni žele da se vijest sazna tek nakon što su oni pošteno omastli brk i oprali ruke od svega.

To me toliko i ne čudi kada je tu stranku i osnovao dr. Franjo Tuđman, tj. lijeva ruka druga Tita i ekipa Udbe na čelu s Manolićem i Perkovićem.

A gospodin Ivica “Ćiro” Čerina poznati solinski poduzetnik, na račun svog vijećničkog mjesta, prije kao nezavisni i sada kao dio koalicije, podiže ruku za HDZ i tako dobije koji poslić kako u Solinu tako i široj okolici.

Naime činjenica je kako Vladom RH i Gradskim vijećem, to jest Solinom upravljaju osobe koje ili nisu vidjele ratnog puta zbog anemije ili zbog toga šta im očevi nisu dali da idu u rat ili su bili ćate, to jest kuriri, daleko iza prve crte obrane.

Ti isti da bi prikrili svoju nemoć i istinu o ratnim putevima, financiraju stotine braniteljskih udruga, kako na razini Hrvatske tako i na razini Solina. Kupnjom pravih i velikim dijelom lažnih ratnika kupili su sebi sigurnost da mogu raditi šta ih je volja.

Među njima u Solinu prednjači g. Prkić, alfa i omega grada Solina, osoba bez koje ni Dale a ni Blaženko ne mogu ni na wc, a kamoli donijeti neke bitne odluke vezane za Grad to jest Županiju.

Zamislite koji su luksuz uživali ovih 27 godina, koje povlastice sve imali.

Nažalost pravu istinu možemo doznati jedino lustracijom na razini cijele države i ulaskom u arhive, koje opet HDZ, a i SDP krije ko zmija noge. I gdje smo na kraju nego na početku, oni koji su nas proganjali 70-tih to rade opet iznova samo su promjenili masku misleći da nas baš sve mogu zavarati.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Solin Live portala
mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik, glavni urednik, novinar i fotograf Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u