|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

“UBIT ĆU TE” Prijetnje smrću nakon objave live videa

 

Foto: Solin Live

Ove nedjelje 10. prosinca, 2017. u 17:51h sam objavio live video “Jure Škokić pod krinkom “Boćarski klub Priko Vode” i dalje ilegalno posluje na balotištu u naselju Priko Vode. Zašto Grad Solin i gradonačelnik Dalibor Ninčević ovo dopuštaju???” na facebook stranici portala.

**OTKRIVAMO!!! 105 tisuća gradskih kuna potrošeno na zog za balote na kojem Jure ilegalno zarađuje

U samom naslovu sam upozorio kako Grad Solin i gradonačelnik Dalibor Ninčević ništa konkretnog nisu poduzeli u slučaju ilegalnog objekta u Ulici Put Mira, a koje se nalazi u sklopu balotaškog igrališta napravljenog od strane Grada. Također, u dijelu naslova optužujem Juru Škokića da pod krinkom Boćarskog kluba Priko Vode ilegalno posluje na balotištu u naselju Priko Vode.

Iste večeri uslijedio je telefonski poziv upućen od strane nepoznate osobe, i njegove prijetnje smrću, meni osobno i mojoj familiji, ukoliko ne uklonim video i ne prestanem pisati o zogovima za balote, sve sam uredno prijavio policiji u Solinu i podnio kaznenu prijavu.

Jure priznaje da je on izgradio taj objekt i tvrdi da je dobio usmenu suglasnost od gradske vlasti da može napraviti taj objekt. Isti ima sve potrebne priključke iz čega se da zaključiti da gospodin Jure ništa nije radio bez dozvola iz Grada Solina. Činjenica da su komunalci Grada Solina upoznati s ovim objektom a nikada ništa nisu poduzeli po pitanju istog.

Naime njegov klub, čiji je on predsjednik, registriran je na adresi Put Mira 89, po iskazu susjeda to je adresa na kojoj živi Jure.

Poslao sam i službena pitanja na adresu gradonačelnika Dalibora i pročelnice Sanje Samardžije o kojima ću pisati nakon šta dobijem odgovore.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...