|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Tri medalje mladih solinskih karataša u Dalmatinskoj ligi

 

Karataši KK Dalmacijacement iz Solina, pod vodstvom trenera Ivana Boke i predsjednice kluba Ive Galić, napravili su vrlo dobre rezultate na natjecanju 2. kola Dalmatinske lige u Splitu. Osvojili su tri brončane medalje.

U nedjelju 29. svibnja 2022. nastupilo je 475 natjecatelja iz 24 kluba, a solinski klub je predstavljalo njih 23. U jakoj konkurenciji karataši Dalmacijacementa osvojili su tri brončane medalje, Mateo Lukač u konkurenciji cicibana, cicibanka Klara Sabljić i mlađi učenik Karlo Koljanin. Trener Ivan Boko je zadovoljan sa svim svojim pulenima, koji su nastupili na natjecanju.

Krajem lipnja mjeseca  u prostorijama KK Dalmacijacement održat će se polaganja za viša (kyu) zvanja uz prisustvo ispitivača gosp. Slavena Mikelića.

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.