|  |  | 

Kultura Kultura

TRADICIONALNI 12. OLDTIMER MOTO SUSRET U SOLINU

 

U Solin dolaze najstariji limeni ljepotani s ovih prostora

U subotu 31. kolovoza 2019. održat će se 12. Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret

Povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe u subotu 31. kolovoza 2019. održat će se dvanaesti Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret i to u samom središtu Solina, točnije u Ulici kralja Zvonimira na samoj promenadi uz rijeku Jadro.

Samo središte Grada tako će okupirati stari i rijetko viđeni limeni ljepotani, koje ćete moći razgledati već od 8.30 sati, a službeno otvaranje 12. Solinskog međunarodnog susreta starih limenih ljubimaca, u organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir Solin, je predviđeno u 11 sati.

Najavljen je dolazak najstarijeg automobila sa ovim prostora. Osim starih automobila posjetitelji će moći uživati i u razgledavanju starih motorkotača.

Start vozila iz Solina predviđen u 11.30 sati kada će se ova old timer povorka uputiti prema Kučinama. Nakon Kučina, limeni ljepotani će se uputiti Gatima (predviđen dolazak u Gata je oko 13.45 sati),a nakon Gata predviđen je odlazak u Žrnovnicu gdje će se zaustaviti, a svi znatiželjnici i ljubitelji starih motorkotača i automobila ih razgledati u samom centru mjesta (predviđen dolazak oko 15 sati).

Sponzori solinskog 12. Međunarodnog oldtimer auto moto susreta su Grad Solin, Turistička zajednica grada Solina i Zajednica Tehničke kulture Županije splitsko dalmatinske.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u