|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

TKO ZAPRAVO VLADA SOLINSKIM HDZ-om?

 

NEMOJ IĆI LIJEVO NA KRIŽANJU STAZE

Svaka sila za vrimena. Tako kaže stara narodna mudrost.

No, ima jedna sila koja se uporno odupire vrimenu, kako na nacionalnoj, tako i na lokalnoj razini. Ime joj je HNS.

Prije ću ja nabrojit svoje uspjehe u umjetničkom klizanju nego oni svoje u politici. Iznjedrila je velikane koji lutaju slijeva nadesno, a ni Solin po tom segmentu ne zaostaje.

Župan Blaženko Boban svoju je karijeru započeo slijeva upravo u toj stranci, da bi zvjezdane trenutke doživio skroz desno u smiraj karijere.

Trenutni gradonačelnik je bivša Pašalićeva uzdanica, a evo čujem da je “šef” DVD-a Vranjic, Perajica, također potekao iz neke druge stranke, kažu HSP.

Postavlja se pitanje, što rade tako visoko u stranci koja je po svjetonazoru desno, kako su tako visoko dospjeli i tko im je to dopustio???

Zar je moguće da HDZ kao stranka nema vlastiti školovani kadar kojem mogu povjeriti budućnost svojeg grada i obitelji???

Kad se natječeš u nekom sportu, logično je da kupuješ pojačanja, ali nositelji igre u pravilu dolaze iz vlastitih redova.

Kako se onda solinskom HDZ-u potkrao takav operativni propust kojeg birači nisu propustili kazniti na izborima???

Možda se sad tješe činjenicom kako je predsjednička funkcija ionako protokolarna, no što ako na parlamentarnim shvate kako su cijelo vrijeme živjeli u zabludi, kako su im ljevičari drmali gradom, preuzeli fotelje, zatrli svjetonazorske postulate.

Uskoro u gradu više neće biti ni semafora na kojemu ćeš moći ići desno. Kad prođu i parlamentarni, sa istim ishodom, prva pjesma koju će pustiti bit će ona od Vojka Vrućine, “Kako to, kako to???”

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u