|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Tko su IGRAČI, a tko IGRAČKE “Miroslav Dugeč dao ostavku na mjesto predsjednika NK Solina”

 

Foto: SL/ilustracija

Nakon samo 10 mjeseci na kormilu prvoligaša s Jadra, Miro Dugeč dao je ostavku na mjesto predsjednika kluba.

Spomenuti gospodin u početku je obnašao dužnost tajnika nogometnog kluba, nakon čega je naslijedio možda i najgoreg predsjednika u povijesti NK Solina, Zvonimira Grubišića.

Ne znamo koji su pravi razlozi povlačenja gospodina Dugeča s navedene funkcije, međutim ono što nas zanima i ostaje nejasno jest odgovor na pitanje: “Tko je iduća marioneta Dalibora Ninčevića na mjestu predsjednika kluba?”.

Na zadnjoj održanoj sjednici izvršnog odbora (prije dva dana) odlučeno je kako će član izvršnog odbora, Ivica Rakušić (inače zamjenik gradonačelnika Solina) preuzeti koordinaciju u radu izvršnog odbora, te zajedno s trenerom prve momčadi i ostalim članovima uprave definirati igrački kadar i napraviti sve pripreme za početak priprema za iduću sezonu.

Izgleda da je gradonačelnik uzeo preveliki zalogaj- cijeli grad, no hoće li uspjeti uvjeriti dio nezadovoljnog HDZ-a da i dalje radi svoj posao pošteno? Puno je nedoumica, previše pretpostavki. Ono što nam preostaje je pratiti situaciju u klubu i čekati ishode.

Do tad naše pitanje za Vas glasi:

Je li Mario Jaman jedan od kandidata za novog predsjednika kluba?

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u