|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Tjedan pun događanja povodom Međunarodnog dana obitelji u Solinu

 

I ove se godine u Solinu, već sedmi put zaredom, tradicionalno obilježava Međunarodni dan obitelji. Koordinacijski odbor grada Solina prijatelja djece i Dječje gradsko vijeće, u koordinaciji s udrugama s područja grada, Dječji vrtić “Cvrčak” te Grad Solin organiziraju niz događanja:

Srijeda, 11. svibnja:

– u 10:30 sati, u Javnoj ustanovi u kulturi Zvonimir upriličit će se otvaranje izložbe najboljih likovnih radova učenika nižih razreda solinskih, osnovnih škola na temu – Obitelj i ja.

Izložbu organizira Koordinacijski odbor Grada Solina prijatelja djece i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Solina, produkcija JUK Zvonimir.

Četvrtak, 12. svibnja:

-u 9:30 sati, u parku na Širini, održat će se niz radionica za trudnice i roditelje. U slučaju kiše predavanja će se održati u prostorijama KUD Salona. Radionice organizira Klub trudnica i roditelja-Podružnica Solin i Koordinacijskog odbora.

-u 18:00 na igralištu NK Solin sati će se održati 18. Dječja olimpijada u organizaciji Dječjeg vrtića “”Cvrčak”. U slučaju kiše, rezervni datum je 19.5. u 18:00 sati.

Petak, 13. svibnja:

– u 13:00 sati, održat će se primopredaja prikupljenih slikovnica te plastičnih igračaka pedijatrijskoj ordinaciji solinskog Doma zdravlja.

U spomenutoj ordinaciji rade Katica Obradović, dr.med.spec.ped. i Hrvoje Raos dr.med.spec.ped., dok ordinaciju školske medicine vodi Vlatka Gabrić, dr.med.

– u 18:00 sati, u parku na Širini održat će se predstava za cijelu obitelj pod nazivom “Svijet iluzije i čarolije”. U sklopu događaja, od 17:00 do 20:00 sati, posjetiteljima će na raspolaganju biti i FOTO KUTAK u kojem će se moći fotografirati za uspomenu. Čarobno druženje za sve generacije organizira Grad Solin.

Subota, 14. svibnja

– u 10:00 sati, u parku na Širini, održat će se vesela radionica Plesom do zdravlja. Radionicu organiziraju Volonteri u parku – Živjeti zdravo, Solinski bubamarci i Odred izviđača Posejdom Solin

Sve vas pozivamo na proslavu dana koji slavi obitelj i podsjeća nas koliko je važno cijeniti trenutke koje provodimo sa svojim najmilijima!

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL