|  |  | 

Sport Sport

TENIS: Stella Knez i Tara Sladaković viceprvakinje RH do 14 godina

 

SOLIN – Stella Knez, članica Teniskog kluba Dalmacijacement iz Solina nastavlja zapaženim rezultatima na državnoj razini. Na terenima u Zadru od 22. do 25. svibnja 2019. održano je Prvenstvo Hrvatske u tenisu za djevojčice i dječake do 14 godina na kojem je Stella Knez igrajući u paru s Tarom Sladaković (SMR) postala viceprvakinja Hrvatske u konkurenciji parova.

U konkurenciji 16 najboljih parova Hrvatske s pravom nastupa Stella Knez i Tara Sladaković pobijedile su par Ines Bedeković (ZGI) i Ivu Sivrić (PLO)  6:4 6:0 – Mariju Ivanković (TER) i Elenu Rimac 6:3 6:2 , te Petru Olij (VK) i Korinu Roso (OS) 7:6(2) 6:1.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u