|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

TENIS: Blagdanski Salona Kup – Otvoreno prvenstvo Solina Kaštelansko finale: Marijana Buzov – Ana Maria Podrug 6:1,6:2

 

 

TENIS: Blagdanski Salona Kup – Otvoreno prvenstvo Solina

Kaštelansko finale: Marijana Buzov – Ana Maria Podrug 6:1,6:2

 

SOLIN – U Solinu, na teniskim terenima TK Dalmacijacementa povodom blagdana Male Gospe i Dana grada Solina održano je Otvoreno prvenstvo Solina za juniorke i juniore do 18 godina.

Tenisači solinskog Dalmacijacementa Roko Asanović, u paru sa Rokom Mišurom, osvojio je titulu u parovima a istim uspjehom može se pohvaliti i njegova sestra Lena koja je u paru sa Kristinom Babić bila najbolja u parovima juniorki.

U pojedinačnoj konkurenciji dominirale su tenisačice TK Resnik iz Kaštela, Marijana Buzov i Ana Maria Podrug, pod paskom trenera Ivana Novaka, koje su do finala bile uvjerljive. Pobjednički pehar je pripao Marijani Buzov.

Prisjetimo se, Ana Maria Podrug je prije deset mjeseci iz solinskoga Dalmacijacementa prešla u kaštelanski Resnik.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.