|  | 

Grad Solin

Stožer: Imamo još 19 zaraženih

 

Stožer je objavio kako jedna novooboljela je iz Primorsko-goranske županije, jedna iz Zagrebačke županije, šest je novooboljelih iz Grada Zagreba, sedam novooboljelih je iz Splitsko-dalmatinske županije, dvoje novooboljelih su iz Osječko-baranjske županije, jedna je novooboljela iz Brodsko-posavske županije i jedna je novooboljela iz Šibensko-kninske županije.

Do sada je testirano 72.202 ljudi, od toga 388 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je osmero. Na respiratoru nema pacijenata.

Ukupan broj ozdravljenih je 2142, što je 0 novoozdravljenih u 24 sata. Od toga ih je 833 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1314. Ukupno je 107 preminulih.

 

Prema izvješću NZJZ -a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 154 obrađena testa s područja SDŽ, 6 je novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju i to iz Splita 1 osoba i Solina 5 osoba.

Svi novooboljeli obiteljski su kontakti prethodno potvrđenih slučajeva koji su importirani iz drugih država.

Zbog svega navedenog molimo sugrađanke i sugrađane da se suzdrže od putovanja u susjedne zemlje.

Apeliramo da svi i dalje ostanemo odgovorni i da vodimo računa da je virus i dalje aktivan te da svojim odgovornim ponašanjem spriječimo njegovo širenje.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u