|  |  | 

Sport Sport

SPORTSKE VIJESTI SOLINA

 

MNK SOLIN 1980: Cilj je prvo mjesto i viši rang u 40. obljetnici djelovanja

U subotu na Bilankuši Solin 1980 – MNK Split Tommy

Malonogometni klub Solin 1980, pod vodstvom predsjednika Mirka Grubišića i trenera Mladena Rožića ide prema cilju u godini kada slave 40 godina djelovanja kluba. Prvi dio natjecanja u 1.ŽMNL NS ŽSD završili su na prvom mjestu s istim brojem bodova kao i MNK Genius ali s boljim međusobnim skorom.

Ostvarili su sedam pobjeda, i samo jedan poraz u 1.kolu od Olmissuma II, za koji su nastupali i standardni igrači prve momčadi!

U drugi dio prvenstva klub ulazi s postojećim kadrom igrača: Ivan Krešimir Caktaš, Jure Cvjetković, Stipe Dolić, Mario Nazlić, Toni Odžak, Teo Pajčin, Ante Prgomet, Andro Radostić, Marino Tešija, Mario Zrno, Matko Šimić, Ivan Šimunović, te trene-igrač Mladen Rožić.

Budući klub slavi 40 godina postojanja, organizirana je prijateljska utakmica s prvoligašem MNK Split Tommy, momčadi koja ima najviše osvojenih prvenstva Hrvatske (8) u subotu, 8. veljače 2020., s početkom u 19 sati u dvorani na Bilankuši.

– Pojačanim sa dva nova igrača, povratnikom Josipom Ercegovićem i Ivanom Vidoševićem, bivšim igračem Torcide, koji bi svojim znanjem i iskustvom trebali pomoći ekipi da ostvari zadani cilj, a to je ulazak u Drugu HMNL Jug. Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere kluba kao i sve zaljubljenike u futsal da dođu u što većem broju kako bi uljepšali prigodnu obljetnicu – rekao je tajnik kluba Željko Elez.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u