|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

Solinski facebook aktivisti spriječili ilegalno odlagalište otpada uz riku Jadro

Građani Solina, i svi oni koji vole Solin probudite se…

komentar dana neven1

U našem gradu pored rijeke Jadro nalazi se Ilegalno odlagalište otpada o kojem je portal Solin Live jedini objavio vijest i upozorio nadležne institucije.

I pored upozorenja da moraju ukloniti otpad koji su stavili na privatnu zemlju, ovu subotu 03. studenog je nastavljeno odlaganje otpada na istom mjestu. Vidjevši svojim očima to zlo pored Jadra po treći put sam upozorio nadležne institucije i objavio video kao dokaz.

Gospodo u nekom drugom gradu u nekoj drugoj državi građani bi krenuli Zajedno i ovaj mogu reći gnjusan čin zaustavili jednom Mirnom prosvjednom notom.

Solinjani vi NE, vi sidite ispred facebook profila, skrivati se, ogovarate, pišete neistinu, umjesto da iziđete ispred svoga doma i počistite svoj ulaz, osim par pojedinaca, al samo pojedinaca od nas 25.000. Susrećem mnoge od Vas svaki dan u Solinu, i gledam vaše komentare na facebook-u svi ste hrabri i postali ste pravi Facebook aktivisti, al mnoge od vas poznajem i osobno i znam da nikada niste bili hrabri osim sada preko komentara na facebook-u.

“MENE, AKO SE NETKO SJETI, DOBRO SJETI, A AKO NE NIKOM NIŠTA, TO JE BILA MOJA DUŽNOST DA RADIM”

Nema od toga ništa, gospodo konkretne stvari čine vas herojima, aktivistima, a ne priče rekla kazala. Svatko od vas u osobnim razgovorima kritizira vlast u Solinu, ili ti ga solinski HDZ. Velika većina od vas je i član te stranke, svatko bi tija da se nešto promini, ali Vi koji imate informacije ste velike kukavice. Svi ogovarate prošlog i sadašnjeg gradonačelnika, svi pričate o njihovim malverzacijama i bogaćenju kako njih tako i pojedinih osoba u našem gradu.

Iskreno ni meni se nisu mnoge stvari sviđale kod bivšeg gradonačelnika, a možda neće ni kod novog. Dolazite mi s nekim tekstovima o njima a kad vas pitam da li mogu spomenuti vaše ime i prezime, se ograđujete i ne želite da vas spominjem. Svi bi vi tili da se j…. a da vam neuđe, oprostite na izrazu, volim biti brutalno iskren pa ću u tom tonu i nastaviti.

Gospodo nisam vam ja a ni portal Solin Live institucija koja će istraživati vaše priče i pričice o nekim građanima grada, o nekim kriminalnim aferama. Sve šta sam do sada napisao i objavio su informacije koje su dostupne svima vama i koje možete vrlo lako provjeriti na internetu.

Nadalje ako netko od vas koji blate sadašnju vlast ima neke konkretne informacije i da stoji imenom i prezimenom iza istih, biti ću prvi koji će ih rado objaviti. Ukoliko ih nemate Začepite gubicu i pokrijte se ušima.

Morate znati da smo pravna država i da je svatko od nas dužan obavijestiti i državne institucije ukoliko zna za neke kriminalne radnje pojedinih osoba kako našeg tako i ostalih gradova Lijepe naše.

A Vi Javne osobe koji živite, il ste živili u Solinu morate biti svjesni da svaku vašu rečenicu netko negdje Sluša, Snima, Vaš život je postao javan i dostupan svima nama. Zato vas molim da dva puta promislite prije svake riči koju izgovorite, svakog teksta kojeg napišete, a i čina kojeg napravite, jer kako svi novinari, portali tako i Solin Live i Ja strpljivo čekamo svaku vašu pogrešku da je prvi objavimo.

Za bolji, ljepši naš Solin…

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u