|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

SOLINSKA ŠKOLA NOGOMETA? “Uvjeti u kojima treniraju nove generacije su iznimno loši i u današnje vrijeme potpuno neprihvatljivi”

 

Na facebook stranici Davor Mikas – vijećnik Nezavisne liste birača u Solinu objavljen je novi tekst i video kojeg prenosimo u cijelosti;

SOLINSKA ŠKOLA NOGOMETA !!!???

Iako se čelnici NK Solin često hvale kako imaju jednu od najkvalitetnijih škola nogometa u Dalmaciji, bilo bi za očekivati kako su i uvjeti u kojima treniraju najmlađe kategorije jako dobri i poticajni. Međutim, surova stvarnost je potpuno drugačija. Uvjeti u kojima treniraju nove generacije su iznimno loši i u današnje vrijeme potpuno neprihvatljivi. Uprava kluba namijenila im je rad na otvorenim vanjskim terenima, bez obzira na vremenske prilike koje ovih dana često vladaju. Vjerovali ili ne tijekom zimskih hladnih mjeseci bila kiša, vjetar ili snijeg ova mala djeca prisiljena su svoja prva nogometna znanja stjecati pod otvorenim nebom.

S obzirom da većina proračunskog novca namijenjena sportu završi u blagajni NK Solin (što nisu mala sredstva) čovjek bi povjerovao da Uprava vodi računa o uvjetima u kojima trenira solinska nogometna mladež. Ali to očito nije tako.

Bilo bi jako lijepo da se vodstvo kluba sjeti da sportska igrališta gdje treniraju najmlađi natkriju umjetnim balonima tijekom zimskih mjeseci kako bi se osigurao rad u normalnim uvjetima.

Očito je da se predviđeni novac ne ulaže na način koji bi trebalo, već iz blagajne iscuri neobičnim putovima.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u