|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

Solinjanka u borbi za Eurosong: “Spremam nastup za pamćenje”

 

Foto: Solin Live

Jedna od natjecateljica ovogodišnje povratničke Dore, koja će se ove subote održati u Opatiji, mlada je pjevačka nada iz solinskog naselja Mravince, Lorena Bućan.

Ona će se s pjesmom Tower of Babylon, koju potpisuje autorski tim Huljić, boriti za titulu hrvatske predstavnice na Eurosongu. Hrvatska javnost Lorenu je prvi put upoznala u talent natjecanju Supertalent, kada je uspjela doći do live faze natjecanja. Ipak, prava odskočna daska u Loreninoj karijeri bilo je natjecanje u pjevačkom showu Zvijezde, u kojemu je zauzela visoko treće mjesto.

Njene pjevačke sposobnosti nisu prošle ispod radara kako u javnosti tako ni u gazbenim krugovima te joj je Tonči Huljić, koji je bio dio žirija u Zvijezdama, ponudio suradnju.

Lorena je ujedno i najmlađa natecateljica Dore, više na Eurosong.hr

Povezani članci

SUPERTALENT “ISTINE” Slobodna Dalmacij...   Solinjanka Lorena Bućan u sinoćnoj emisiji nije uspjela ući u finale Supertalent show-a. Foto: Solin Live/screenshoot Mlada Solinjanka "D...
INTERVJU S DJEVOJKOM NADNARAVNOG GLASA   Foto: Solin Live Lorena Bućan je petnaestogodišnjakinja iz Mravinaca koja pohađa privatnu srednju školu Marko Antun de Dominis. Lorena s...
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u