|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

Solinjanka Petra oduševila je žiri The Voicea i ganula Hrvatsku, mnogima se stisnulo grlo zbog tragedije koja je zadesila njenog supruga

 

Foto Dario Njavro/HRT

“Ma ni kužina ni slastičarnica ni svi fakulteti ni zanati neće mi zaminit. Najlipši posa na svitu”, tim je riječima fotografiju mikrofona ukrašenog bijelim ružama na svojem Facebook profilu garnirala 25-godišnja Petra Roško, Solinjanka sa splitskom adresom, koja je u posljednjoj audiciji HTV-ova showa “The Voice Hrvatska” izborila daljnje sudjelovanje u nadmetanju uz ostalih 39 natjecatelja.

Petra će se, kao članica Massimova tima (u njemu su i Predrag Martinjak i Valerija Nikolovska), u Nokautima natjecati za opstanak u showu i osvajanje titule najljepšega glasa Hrvatske.

Upravo je popularni pjevač munjevito reagirao okrenuvši se već na samom početku njezine izvedbe “Who’s Loving You” Jackson Five, a pred kraj je isto učinila Vanna.

– Morao sam se odmah okrenuti jer si odmah dala do znanja koliko možeš, i mislim da bi mogla još mnogo više ako dođeš u moj tim – poručio je Massimo djevojci zarazne energije, koja ga je na koncu izabrala i za svojega glazbenog mentora nakon što se, u kratkim crtama, žiriju i gledateljima predstavila kao kuharica koja više od svega voli pjevati, ujedno otkrivajući i da je udovica te samohrana majka petogodišnje kćeri Karmen.
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u