|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

SOLINJANI ZBOGOM, VRAĆAM TI SE RODNI SPLITE

 

Saborska zastupnica Ivana Lesandrić rekla je zbogom svojim Solinjanima i kandidirala se za gradonačelnicu Splita.

ivanakomentardana1

 

Budim se i čitam u dnevnom tisku kako se Ivana kandidirala za gradonačelnicu Splita, iskreno sam pomislio da je 1.april udahnuo par puta i onda se počeo toliko glasno smijat da još ne mogu doć sebi.

Osoba u koju sam najviše virova da može prominit naš Solin i da će se baš Ona kandidirat za gradonačelnicu Solina, me iznevjerila a vjerujem i još neke.

Kako je Miro Bulj njen kolega iz MOST-a jednom izjavija “Tko izda MOST bit će JUDA hrvatskog naroda”.

Pa kako da nazovemo našu do nedavno solinsku saborsku zastupnicu kojoj su upravo Solinjani pomogli da bude dio Sabora, da predstavlja Solin.

Dragi Solinjani po tko zna koji put ste prevareni, i neka iskreno mi je drago, jer kako sam vam govorija prije zadnjih izbora tako ću vam reći i sada. Osoba koja se toliko puta pozivala da voli svoj Solin nije smogla hrabrosti da se kandidira u Solin. Jer kao šta vidite nije prošla ni godina dana, a ona vas je napustila i ošla u susjedni nam Split. Probajte ju razumit jer ipak Split joj je rodni grad ka i svima nama.

Čovjek koji nije hrabar ne može biti ni pošten, jer za poštenje su potrebne žrtve kakve kukavica ne može da podnese, a potrebna je i velikodušnost koju on ne može razumijeti.

Moram naglasiti par bitnih stvari koje ja nikako ne mogu da shvatim, opet ću se dotaknuti ovog zadnjeg teksta iz Slobodne gdje naša bivša sugrađanka tvrdi da je završila “STUDIJ EKONOMIJE NA ROCHESTER INSTITUTE OF TECHNOLOGY u SAD-u ili ti ga Americi, a koliko je meni poznato iz prijašnjih članak i njenih izjava da je isti završila u Dubrovniku, a tako piše i na službenoj stranici MOST-a. Al moramo priznati da lipše zvuči ovo SAD, a ne neki tamo Dubrovnik.

Druga stvar koju spominje je ovaj njen Poduzetnički centar, pa ni pticama na grani više nije jasno jel to udruga ili firma. U nekim člancima priča o udruzi, a u drugima da je “Poduzetnička potporna institucija i to privatna”. Iskreno koliko je meni poznato Poduzetnički centar Solin je udruga, nikad nije bio ni j.d.o.o il d.o.o, a bome ni d.d. A svi vi znate šta znači udruga a šta znači firma, “pametnome dosta”.

Siguran sam kako ona, tako i ovi ostali MOST-ovci koji vladaju u svojim gradovima i općinama nisu ništa napravili u svom mistu, osim a i svi ste svjedoci uhljebljivanja svojih KUMOVA, i evo sada napuštanja svojih sugrađana.

Zato svi vi koji čitate ako vas je MOST i privarija par puta nemojte nasjest i ovaj treći iduće godine, jer ja sam siguran da Splićani neće.

Dragi Solinjani, a pogotovo ovih 2000 i kusur morate znati kako je naš Grad prepun mostića i mostova, točnije njih 29, siguran sam ako se pojavi još jedan MOST da će to ipak biti previše i za sam Solin, a da se uvjerite u moju tvrdnju izađite iz doma i obiđite ih, šetnja je jako duga i umorit će vas na pola puta i brzo će te zaboravit na ovaj 30 koji dolazi iduće godine.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u