|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

SKANDAL!!! Jučer svečano otvorena, danas u opsadi teške mehanizacije

 

Osnovna škola u Ninčevićima jučer je svečano otvorena uz prisustvo svih medija osim jedinog solisnkog portala Solin Live.

Nismo htjeli prisustvovati predstavi vladajućih jer smo upoznati s detaljima, škola nije u potpunosti dovršena, prometnica uz školu se i danas dovršava, pješačke staze su cik-cak, autobusne stanice nema, prometnih znakova nema, prijelazi za pješake nisu označeni itd.

Sigurnost djece je pod upitnikom, da je to istina, uvjerili su nas i zabrinuti roditelji koji su nam poslali fotografije i komentare Prvog dana škole.

Komentari i fotografije su u prilogu;

– Pogledajte u kakvim uvjetima djeca idu u novootvorenu školu u Ninčevićima a valjak i ostali strojevi i dalje rade dok djeca prelaze cestu bez ijednog obilježenog pješačkog prijelaza i bez ijednog znaka upozorenju u blizini škole.
Tko će odgovarati što su se djeca našla u ovakvoj ugrozi a obaviješteni su komunalni redari grada Solina i PU Solin.

– Na prvi školski dan u novootvorenoj školi u Ninčevićima djeca izbjegavaju tešku mehanizaciju koja izvodi radove na jedinoj cesti do škole koja nije obilježena nijednim pješačkim prijelazom ni znakom.

– Opsada teške mehanizacije na prvi školski dan u novootvorenoj školi u Ninčevićima i to 15min prije početka nastave bez ijednog obilježenog pješačkog prijelaza i znaka.

Najbitnije od svega, da su gradonačelnik i župan održali svečani govor i svečano “na silu” otvorili školu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u