|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

RUKOMET – RK SOLIN: Održan turnir dječaka U11 i U13 – Volim rukomet, volim sport!

 

 

Pobjednici mladi Petrinjci i Dugopoljci

SOLIN – U organizacija RK Solin održan je dvodnevni rukometni turnir pod nazivom „Volim rukomet – volim sport“, za uzraste U11 i U13, 10. i 11. rujna 2022. u Gradskoj dvorani na Bilankuši uz pokroviteljstvo Ministarstva obrazovanja i sporta.

Prije samog početka turnira s nekoliko riječi sve prisutne je pozdravio i gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević.

REZULTATI TURNIRA U11: 1. RK Petrinja, 2. RK Solin, 3. RK Dugopolje, 4. RK Solin 2. Najbolji igrač je Mario Karadak iz Petrinje a nagradu mu je uručio Tino Cipci. Najboljem vrataru Toniju Kuliću, članu RK Solin, nagradu je uručio Marin Barišić.

Zbog izvanrednih okolnosti ekipa RK Split je otkazala dolazak na turnir U11, a kao zamjenska ekipa bile su mlade solinske nade Solin 2.

REZULTATI TURNIRA U13: 1. RK Dugopolje, 2. RK Solin, 3. RK Petrinja, 4. RK Split.

Najboljim igračem i vratarem su proglašeni članovi pobjednika turnira RK Dugopolje, Ivano Čulin i Mario Rogulj, a nagrade im je uručio dječak Marin Galiot.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.