|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

REVOLUCIJA U SOLINU

 

 

Nije slučajno što je Solin doša na sve udarne naslove u svim medijima. Odavno ja i moj portal pišemo kako se čudne pizdarije dešavaju kod nas a sve izgleda bajno, savršeno i demokratski.

Solin je dao prvog političara zaraženog koronom i prvog svećenika. Vidi čuda sve iz jednog gradskog kotara. Čudno zar ne.

Sad su svi Svetci

Gradonačelnik se trudi dokazat kako ništa nije kriv. Desilo se. Nažalost, informacije koje stižu iz gradskih ureda stvar drugačije postavljaju.

Ljudi su konačno ohrabreni i progovaraju.

Vrijeme je da pošteni djelatnici odbace strah i pokrenu raščišćavanje uhljebništva u gradskoj upravi i svim ustanovama koje pod grad spadaju. Ovaj teret i teror ni mnogo bogatije sredine nisu kadre izdržat.

I vjernici su krivi, nitko vas nije silia da idete misu

Crkva u tom kvartu ima svoj poseban ritam i način poslovanja. Pravdanje da se nije znalo za preporuke neokupljanja ne drže vodu. Za sve su krive volonterke koje godinama čiste svete dvore i na njih je bilo najlakše svalit sumnju.

Porodica dotične čistačice svjedoči nešto sasvim drugačije.

Zašto se moralo pozivat na misu? Zar zdravlje stada nije na prvom mistu? Očito da se o tomu nije vodila briga.

Javia se Dale

Gradonačelnik najavljuje sudske tužbe kako bi dokazao da on nije u ničemu kriv i da ga se nepošteno optužuje. Nije naveo koga će tužit i konkretno zašto. I neki drugi koji smatraju da je on svojim neodgovornim ponašanjem ugrozija tuđe živote također najavljuju tužbe. Bit će interesantno pratit ta ročišta.

Sve u svemu konačno se razotkriva jadno stanje u našem gradu. Sad kad nam je najpotrebnije izabrani političari, i saveznik im crkva, okriću narodu leđa dokazujući da su nedorasli u ovako zahtjevnim prilikama.

Nigdje nema stožera, ne zna se tko su članovi.

Rade u ilegali.

Gradonačelniku želimo da brzo ozdravi kao i svećeniku, ali od svoje odgovornosti ne mogu oprati ruke.

Solinu treba stabilna i nova vlast. HDZ je tu predugo, svoj opstanak temelje na savršenom uspostavljanju sustava pogodovanja te su zajedno sa crkvom potpuno zavladali gradom podjelivši ga na njihove i naše.

Sazrilo je vrijeme da građani Solina izađu u što većem broju na sljedeće lokalne izbore i svojim glasovima dadu šansu novim ljudima. Ako to ne urade sada onda i nismo zaslužili bolje.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u