|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

Putopisno predavanje Tomice Kristića „Autostopom po svijetu“

 

 

Putopisno predavanje i predstavljanje knjige “Autostopom po svijetu” Tomice Kristića održat će se u Teatrinu GK Solin u ponedjeljak, 7. studenog u 19 sati.

Tomica Kristić je u Teatrinu prije godinu dana predstavio prvi dio svoje pustolovne trilogije “Put u Međuzemlje”. Ove godine stiže s nastavkom „Autostopom po svijetu“ u kojoj opisuje drugi dio svog četverogodišnjeg putovanja po svijetu, a priča je bazirana u zemljama Jugoistočne Azije i Australije.

U njoj možete pročitati kako je: živio u Vijetnamu i radio kao učitelj engleskog jezika; motorom proputovao cijeli Vijetnam; živio s monasima u Laosu; posjetio famozni “ping-pong show” u Tajlandu i u detalje opisao isti performans; boravio na Baliju i prisustvovao lokalnoj spiritualnoj ceremoniji; popeo se na tri vulkana u Indoneziji; kaučsurfao u slumu u Manili, u glavnom gradu Filipina; posjetio Istočni Timor gdje je boravio s lokalnim stanovništvom; radio na farmi borovnica u Australiji; prestopirao uzduž cijele Australije (od zapada do istoka kontinenta); planinario po Tasmaniji; zaručio se … i još mnogo toga.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL