|  |  |  | 

SD Županija Zanimljivosti ZP Izdvojeno

Predstavljanje novog piva Idila iz Familia craft pivovare; Savršena ljetna avantura u boci

 

 

 

Familia Craft Pivovara, poznata po svojim izvrsnim pivima, ovoga puta nas je odlučila iznenaditi nečim posebnim – novim pivom pod nazivom Idila, koje pripada Cold IPA stilu. Ovo pivo obećava da će postati omiljeni izbor za sve ljubitelje osvježavajućih i aromatičnih piva.

Što je to Cold IPA?

Cold IPA je relativno novi stil piva koji kombinira najbolje karakteristike IPA (India Pale Ale) sa svježinom lager piva. Rezultat je pivo koje je izuzetno pitko, ali zadržava bogate arome i hmeljne note koje su karakteristične za IPA. Idila iz Familia Craft Pivovare upravo je takva – straaaašno pitka Cold IPA koja će vas osvojiti na prvi gutljaj.

Arome koje očaravaju

Idila se ističe svojim bogatim aromama grejpa, citrusa, borovine i tropskog voća. Svaka čaša ovog piva pruža pravi užitak za osjetila, katapultirajući vas na pješčanu plažu uz ritam bubnjeva i miris ljeta. Ova kombinacija aroma čini Idilu savršenim osvježenjem za vruće ljetne dane i noći.

Promocija i zabava

Kako bi proslavili lansiranje Idile, Familia Craft Pivovara organizira promotivnu zabavu ovog četvrtka u Screws & Beers, popularnom mjestu za ljubitelje piva u Splitu. Početak događanja je zakazan sutra, četvrtak, 13. lipnja, u 19:00 sati.

Zašto ne biste došli?

Ovo je savršena prilika da premijerno isprobate Idilu, uživate u odličnoj atmosferi i zabavite se s prijateljima i drugim ljubiteljima piva. Organizatori su se pobrinuli da događaj bude nezaboravan, pa možete očekivati puno smijeha, dobre glazbe i, naravno, izvrsnog piva.

Ne propustite priliku da budete među prvima koji će probati Idilu i odnesite kući osmijeh i sjećanja na nezaboravnu večer. Vidimo se u Screws & Beers!

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL