|  |  | 

SD Županija ZP Izdvojeno

PREDAVANJA U SPLITU: ”ZNANOST I BOG” (HEINZ LYCKLAMA, SAD)

 

U subotu i nedjelju, 6. i 7. travnja 2019. u Splitu će gostovati američki profesor, nuklearni fizičar Heinz Lycklama. Održati će tri predavanja u sklopu teme ”Znanost i Bog”.

 

U subotu, 6. travnja, od 18 do 20 sati sati predviđeno je predavanje u dva dijela (s pauzom) pod naslovom ”Je li znanost sahranila Boga?”.

U nedjelju, 7. travnja, u isto vrijeme, od 18 do 20 sati, također s pauzom, dr Lycklama predavat će na dvije teme: ”Znanstvene istine u Bibliji” i ”Utjecaj evolucije na etiku”.

Predavanja će se održati u novim prostorijama Baptističke crkve Split, na adresi Put Duilova 8b. Ulaz je slobodan, a osiguran je prijevod na hrvatskom jeziku.

Dr Heinz Lycklama je rođen u Nizozemskoj tijekom njemačke okupacije. Nakon rata, njegova obitelj emigrira u Kanadu u potrazi za boljim životom. 1965. godine na MacMaster fakultetu diplomira za inžinjera fizike, a 1969. završava doktorat iz područja nuklearne fizike. Objavljuje niz radova u uglednim znanstvenim časopisima te dugo godina radi u tvrtkama za razvoj kompjuterskih softwera. 1992. godine osniva Udruženje tehnologije otvorenih sistema, koje nudi savjetodavne usluge na području tehnološkog manegementa. 2013. godine osniva i Apologetski forum u saveznoj državi Washington, SAD, čija je svrha pomoć i obuka vjernika u obrani kršćanske vjere. Redovito predaje i vodi seminare o temama povezanim s Biblijom i znanošću u više zemalja diljem svijeta.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u