|  | 

Grad Solin

Povodom Sv. Florijan nagrađeni najbolji solinski vatrogasci

 

Foto: Jakov Teklić

Najvatrogasci Solina za 2018. godinu su Ivan Grgić i Mauro Ćaleta

U prigodi obilježavanja blagdana svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Dalibor Ninčević uručio nagrade najvatrogascima za 2018. godinu.

Dan uoči obilježavanja blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Dalibor Ninčević i pročelnik Odjela za javne djelatnosti Darko Bilandžić tradicionalno su u ime Grada Solina dodijelili priznanja dvojici vatrogasaca, jednom iz DVD-a „Solin“ i drugom iz DVD-a „Vranjic“, koji su odlukom svojih kolega, ponijeli nagradu najboljih u 2018.

Ispred DVD-a „Solin“ nagradu je dobio 21-godišnji Ivan Grgić koji se od najranije dobi uključio u rad vatrogasne mladeži te sudjelovao u natjecanjima, a ispred DVD-a „Vranjic“ 29-godišnji Mauro Ćaleta, koji već 11 godina djeluje kao aktivni vatrogasac.

Uz nagrađene vatrogasce bili su ovom prilikom predsjednik Vatrogasne zajednice grada Solina i predsjednik DVD-a „Solin“ Mladen Režić, zapovjednik DVD-a „Solin“ Jozo Džaja te zapovjednik Vatrogasne zajednice i zapovjednik DVD-a „Vranjic“ Nikola Perajica. Čelni ljudi solinskoga vatrogastva zahvalili su se Gradu Solinu na konstantnoj potpori kao i na održavanju tradicije dodjele nagrade vatrogascima koja im predstavlja dodatni poticaj i priznanje za njihov rad.

Gradonačelnik je svim vatrogascima čestitao blagdan njihova zaštitnika, a dvojici najvatrogasaca uručio je zahvalnice i novčane nagrade u iznosu od po 2500 kuna.

Marijana BATARELO-JELAVIĆ, Solinska kronika

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u