|  | 

Crna kronika

POLICIJA (Dnevna informacija) Sukob “staraca” u Solinu, mlađi zadobio teške tjelesne ozljede

 

Teška tjelesna ozljeda

U petak, 26. srpnja u Solinu, 67-godišnjak je fizički napao 63-godišnjaka kojem je nakon pružene liječničke pomoći utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke te je zadržan na bolničkom liječenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje

Rezultati pojačanih aktivnosti u prometu za vikend

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu. Evidentirano je ukupno 527 prekršaja od čega izdvajamo 60 za alkohol, 126 za prekoračenje brzine, 62 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 18 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 12 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, 22 zbog zabrane upravljanja i 3 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Evidentirana je 41 prometna nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su smrtno stradale, dok je u 13 nesreća jedna osoba teže i 16 osoba je lakše ozlijeđeno.

Sumnjiči se za krađu vanbrodskog motora

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom koji se sumnjiči kako je u noći 24/25. srpnja u Hvaru otuđio vanbrodski motor vrijednosti 9500 kuna. Podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Splitu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u