|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Odigrana revijalna utakmica Torcide Solin i Varoš (fotogalerija)

 

U sklopu turnira “Za nju zbog nje” održana je druga po redu revijalna utakmica Torcida Solin – Torcida Varoš Split .

Utakmica je završila sa rezultatom 3-2 za Torcidu Varoš i pehar na godinu dana odlazi u Split. Uz veliki trud ekipe iz Solina i našeg veterana Mira Delića i Rakija koji je briljirao na terenu, Dudija, koji je dao sve od sebe da u zadnjoj sekundi da gol, i stručne savjete sa klupe od solinskih legendi baluna Zdrave Brke, Milana Marjanice, Ivana Spajića, Špara i Kebe.

Solinjani su imali jakog protivnika, braća Dražen i Tonći Burić, osim što su boksački prvaci pokazali su se i kao meštri od baluna, Raba, Bebeto, Vuka, Borča, Rico, Runjić sve vrhunski igraći.

-Putem našeg solinskog portala, koji nas prati i podržava ovu utakmicu i turnir, zahvalili bi se svim sudionicima i prijateljima. Veliko hvala ekipi i prijateljima iz splitskog Varoša, hvala organizatoru turnira “Za nju zbog nje”, veliko hvala Zdravi Brki, Miru Deliću, Ivici Rakušiću, Ivanu Spajiću, našem Pali iz Gašpina, Kušiju, Ici, Zdravi Duvnjaku, Miji i Zokiju iz Gurmana i dobrom duhu svetoga Kaja našem Josipu Sučiću – Suki, koji je dao sve od sebe da sve prođe u redu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL