|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

 

 

Dana 5. kolovoza, 2018. navršava se 23. godina od veličanstvene i pobjedonosne vojno-redarstvene akcije Oluja, kojom je uspostavljen suverenitet na gotovo cijelom području naše Domovine, a čiji dan danas slavimo kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

U petak 3. kolovoza 2018. s početkom u 18,00 sati predstavnici solinskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata te predstavnici obitelji stradalih u Domovinskom ratu, predstavnici Grada i Gradskog vijeća Solina, policije, vatrogasaca položiti će vijence i zapaliti svijeće pored spomenika palim hrvatskim vitezovima na Gospinom otoku.

Grad Solin obilježiti će ovaj događaj naše novije povijesti prigodnim i već tradicionalnim Susretima Mjesnih odbora Grada Solina.
Pozivamo sve građane da se u petak 3. kolovoza okupe u Mjesnom odboru Rupotina, u Ulici Ante Starčevića, kod zoga za balote s početkom u 17,00 sati na prigodnom programu koji će se održati u sklopu sada već tradicionalnim 17. Susreta Mjesnih odbora Grada Solina.

Program će započeti u 17 sati programom otvaranja turnira i izvlačenjem parova u balotama, dok će turnir započeti u 17,30 sati, a u 22 sata održat će se proglašenje pobjednika i podjela pehara.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u