|  |  |  | 

Grad Solin Solinjani pitaju ZP Izdvojeno

OBAVIJEST ZA SVE STANOVNIKE GORNJE RUPATINE

 

Foto: Solin Live (autobusna stanica u Gornjoj Rupatini)

Nezadovoljni građani Gornje Rupatine ove nedjelje, 22. srpnja, u 18 sati na “nekadašnjoj zadnjoj stanici 16” organiziraju okupljanje svih koji su voljni svojoj djeci omogućiti bezbrižno i veselo djetinjstvo, stoji u javnoj objavi koja se širi facebook-om.

Objavu prenosimo u cjelosti;

 

OBAVIJEST ZA SVE STANOVNIKE GORNJE RUPATINE

DANA 22.07.2018 (NEDJELJA) U 18 sati Na nekadašnjoj zadnjoj stanici 16 organiziramo okupljanje svih nas koji smo voljni našoj djeci omogućiti bezbrižno i veselo djetinjstvo.
Naime svi smo svjesni da nam djeca nemaju ništa u ulici gdje bi se zabavili i poigrali, te da je najbliže igralište u donjoj Rupotini.Ujedno sva ta djeca svaki dan nose glave u torbama putem u školu bez nogostupa, pješačkog, ležećih policajaca a svi znamo kako se na potezu ul. Ante Starčevića pa sve do škole .
U više navrata grad Solin je pokazao da ga nije uopće briga za svu tu djecu jer po tom pitanju nikad nije njihovo nego nečije drugo, čiji smo mi i kome pripadamo?
S plaća se uredno skida prirez za grad ali mi od to
ga nemamo ništa!
Krajnje je vrijeme da uzmemo stvar u naše ruke i tražimo ono što nam pripada i što bi sva djeca trebala imati…
Ujedno i za naš mjesni odbor poruka da se malo trgnu i počnu nešto raditi i za nas jer sve se da lako smijenit …kako kaže ona stara kako došlo tako otišlo…
• Zahtijevamo igralište za nogomet, te sadržaje za manju djecu
• Češći vozni red autobusne linije 22
• Trgovina u gornjoj Rupotini (Tommy, Studenac..)
• Ležeći policajci kroz ul. Ante Starčevića

Molimo Vas sve s djecom i one bez koji ste voljni da napokon i ovaj naš kvart dobije bolje sutra da dođete u Nedjelju u 18 h i podržite sve nas.
U dogovoru s portalom Solin Live članak bi trebao izaći u ponedjeljak skupa s grupnom fotografijom.

Hvala svima koji se odlučite doći i podržati nas jer jedino zajedno možemo učiniti bolje za našu djecu i njihovo sutra !

 

Povezani članci

Komentar gradonačelnika Dalibora vezano za problem...   Zamolio sam gradonačelnika Dalibora da prokomentira probleme koji muče stanovnike naselja Gornja Rupatina. Odgovor smo čekali duže vremen...
SPREMA LI SE VELIKI PROSVJED? Rupaćani ujedinjeni,...   Google maps screenshot Uvik sam se pita jesu li svi građani Solina jednaki? Odnose li se vladajući, na čelu s gradonačelnikom Daliborom, ...
VIDEO Nezadovoljni Rupaćani u nedjelju prosvjedova...   "GOSPODO VLADAJUĆI ZAŠTO NAS LAŽETE SVE OVE GODINE"? Odmah po dolasku na mjesto prosvjeda jedan od stanovnika (ime poznato redakciji) nam je ...
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u