|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Obavijest o zatvaranju ulica u povodu blagdana Male Gospe i Dana grada

Foto: Solin Live

Od subote 7. rujna od 19.00 sati do 24.00 sata s 8. rujna (nedjelja) na 9. rujna (ponedjeljak) zatvorena će biti Ulica kralja Zvonimira kroz središte grada od križanja na Širini do križanja s Ulicom dr. Frane Tuđmana.

Ulica dr. Franje Tuđmana bit će zatvorena za vrijeme procesije, što znači u nedjelju 8. rujna od 10.00 sati dok procesija ne prođe ulicama grada.

U subotu 7. rujna zbog koncerta Marka Perkovića Thompsona od 18.00 do 24.00 sata bit će zatvorena Ulica Put mira. Ovdje je bitno napomenuti da će autobusna linija br.10 u ovom vremenskom periodu promijeniti svoju trasu. Naime, autobusna linija br.10 prometovat će iz grada Splita preko Dračevca, potom Matoševom ul. do Ulice P. Hektorovića pa Ul. Marka Marulića, P. Krešimirova IV, ponovo će ući u Matoševu do Novog groblja Solin.
Autobusna linija br.10 s Novog groblja, vozit će prema Splitu Matoševom ulicom, potom P. Krešimira IV, Ulicom Marka Marulića, Hektorovićevom ulicom put Rotora i potom prema Splitu.

Uoči blagdana Male Gospe 07./08. rujna hodočasnici će hodočastiti Maloj Gospi u Solin. Prema prosudbi i dosadašnjim iskustvima najveći broj hodočasnika očekuje se s područja Sinja i kretat će se trasom Sinj-Križice- Gospodarska zona Dugopolje –ŽC6253-Solin.

Zbog sigurnosti hodočasnika, te sigurnog i neometanog odvijanja prometa upozoravamo vozače na dodatan oprez u prometu, te na sporiju i opreznu vožnju kao i na poštivanje uputa i naredbi prometne policije.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u