|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

“Nove Starine” prepoznate od V. gimnazije “Vladimir Nazor” Split – Učenici će aktivno sudjelovati u uređenju

 

Foto: Solin Live

U subotu, 10.03.2018. solinski rezervat prirode i kulture “Nove Starine” posjetili su učenici i profesori V. gimnazije “Vladimir Nazor” Split.

Domaćin Ivan Tokić kaže da je ovo prvi korak u jednoj dugoročnoj i discipliniranoj suradnji, prvenstveno na polju klesarstva, održivog razvoja i zaštite prirode i dodao, projekt Nove Starine je prepoznala profesorica V. Gimnazije Vladimir Nazor iz Splita, Željka Friganović Jerončić s kojom sam imao više sastanaka o ovoj temi i kao što vidite projekt je zaživio i stigli su nam prvi učenici.

– Danas smo došli upoznati prostor Novih Starina i poslušati ideje g. Tokića. Jako nam se svidjelo i vidimo mogućnost angažmana naših učenika, kazala nam je profesorica/knjižničarka V. gimnazije “Vladimir Nazor”  Marija Lerinc.

– Ovo je prvi susret i nastavljamo s druženjem, sljedećeg puta bit će još veći odaziv naših učenika kada krećemo s poslom, Maja Jurjević, profesorica V. gimnazije “Vladimir Nazor” Split, a učenici su dodali, da im se puno svidjelo i da jedva čekaju opet doći.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...