|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NOGOMET – HNK SLOGA MRAVINCE: Međunarodni dječji nogometni U-11 tri dana u Mravincima 

 

 

Deseti Kup Sv. Ivana Krstitelja – Mravince 2022.

MRAVINCE – Nakon dvije godine stanke zbog COVID 19, 17.,18. i 19. lipnja 2022., u popodnevnim satima, odigrat će se u Mravincima jubilarni 10. Kup sv. Ivana Krstitelja Mravince. Turnir će se odigrati za uzrast 2011. godište i mlađi. Organizator turnira je HNK Sloga Mravince, suorganizatori su Grad Solin i Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske.

Ukupni broj sudionika pozivnog turnira je 12 momčadi podijeljeni u četiri skupne po tri momčadi.

– Svoje sudjelovanje su do sada potvrdili: NK Solin, NK Adriatic, RNK Split, NK Omladinac, NK Primorac(S), NK Uskok, HNK Jadran (KS), NK Galaxy, NK Orkan, te dvije momčadi domaćina. Uz ove domaće momčadi sudjelovat će i momčad FC Desna iz Ukrajine. Odličan nogometni teren te bezbrižnost  majstorija nogometnih poteza djece svih momčadi je pozivnica za sve istinske ljubitelje nogometa da posjet mravinačku Glavicu. Finale je u nedjelju poslijepodne 19. lipnja – rekao je direktor turnira Vicko Bućan.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.