|  |  | 

Sport Sport

NOGOMET: 18 .MEMORIJALNI TURNIR PROF. SLAVEN JURIĆ U VRANJICU U FINALU (6. kolovoza 2020.): OMLADINAC – HAJDUK (juniori)

 

U FINALU (6. kolovoza 2020.): OMLADINAC – HAJDUK (juniori)

VRANJIC – Juniori Hajduka pobjedom nakon izvođenja 11-teraca protiv Zagore iz Unešića i domaćin Omladinac pobjedom od 1:0 protiv susjeda drugoligaša Solina finalisti su Memorijalnog 18-tog po redu nogometnog turnira u Vranjicu, koji se igra u spomen u spomen na legendarnog člana Omladinca prof. Slavena Jurića. Omladinac je pobijedio Solin sa 1:0 zgoditkom Banić Škoje u 75. minuti, a juniori Hajduka trećeligaša Zagoru tek nakon jedanaesteraca, jer je nakon regularnog dijela i vrlo lijepe igre susret završio 1:1. Za juniore Hajduk pogodak je postigao Marin Ljubičić u 27., a poravnao je Frane Bitunjac u 84. minuti. Finalni susret igrat će se 6. kolovoza sa početkom u 18,30 sati, a prije finala u borbi za 3. mjesto igrat će nogometaši Solina i Zagore.

U subotu, 1. kolovoza 2020. je odigrana druga polufinalna utakmica: ZAGORA – HAJDUK (juniori) 1:1 (nakon 11 m 5:6).

VRANJIC – SC Kava. Gledatelja 200. Sudac: Cristian Vrdoljak (Opatija).

STRIJELCI: 0:1 – Ljubičić (25), 1:1 – F. Bitunjac (84).

Udarci sa 11 metara: Petrović, Bradarić, Pelivan, Botica i Čengić za Omladinca, a F. Bitunjac, B. Bitunjac, Abramović i Barada, a F. Baraću je obranio vratar Brdar.

NK ZAGORA. Vukić, Abramović, Bagarić, Barać, Barišić, Vranjić, F. Bitunjac, B. Bitunjac, Petranić, Gabrić i Sablić (još su igrali Paić, Luetić, Šerić, Barada, Žaja, Šerić, Bulat, Čular).

Trener: Vjeran Simunić.

HNK HAJDUK (juniori): Silić, Posinković, Letaj, Lazar, Buljan, Grabovac, Krolo, Brkljača, Ljubičić, Dumančić i Biuk (još su igrali Brdar, Bradarić, Čengić, Dominić, Botica, Mamić, Jakir, Petrović, Breškić, Škugo).

Trener: Marijan Budimir.

. Raspored finalnog dana, četvrtak 6. kolovoza 2020.:

Za 3. mjesto Zagora – Solin ( 16,45)

Finale: Hajduk juniori – Omladinac (18,30)

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u