|  |  | 

Sport Sport

NOGOMET – 1.ŽNL NS ŽSD: Sportska inspekcija odgodila početak natjecanja!

 

 

SPLIT – U kratkom razdoblju mnoge stvari glede početka natjecanja u Prvoj županijskoj ligi, u kojoj se natječe vranjički Omladinac, su se drastično promijenile. Bilo je obavljeno i delegiranje službenih osoba za početak natjecanje, planiran za 10. rujna 2022., lopta je s centra trebala krenuti sa igralištima u Stobreču, Dugom Ratu, Vranjicu, Kaštelima, Imotskom, itd. No, žurna elektronska sjednica IO NSŽSD stopirao je početak po nalogu Sportske inspekcije RH! Razlog je prijava nezadovoljne strane, a to je NK Poljičanin iz Srinjina, a nakon što je prije toga donesena Odluka o proširenju 1.ŽNL na 16 klubova, peti stupanj natjecanja, a potom ista revidirana i vraćena na staro sa 14 klubova!

Hoće li i kada prvenstvo započeti, morati ćemo pričekati Odluku mjerodavnih u Savezu. Ružno i nepotrebno sasvim sigurno!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.