|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

NLM SOLIN: NE TRAŽITE DA BUDEMO SLIJEPI PORED ZDRAVIH OČIJU

 

 

NOVA OBJAVA MLADIH SOLINA, PRENOSIMO JE U CIJELOSTI;

10,5 milijuna “viška” može se potrošiti na najmlađe, ali one iz rubnih dijelova grada koji nisu prikazani u medijima. Možda samo iznosimo želje, a možda se nekad te naše želje mogu i ostvariti.

Ovo su slike igrališta Osnovne škole Vjekoslava Paraća i puta od igrališta do ulaza u školu. Znamo da je vladajućima žao što imamo oči i što primjećujemo, ali mišljenja smo da naši osnovnoškolci zaslužuju puno više od ovoga!

Znamo da su škole pod ingerencijom županija, točnije, ova škola je pod ingerencijom Splitsko-dalmatinske županije, iste one na čijem je čelu ni manje ni više nego bivši gradonačelnik Solina, Blaženko Boban, čiji je zamjenik 11 godina bio sadašnji gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Ako županija ne radi ništa po pitanju uređenja igrališta, gradonačelnikova je dužnost pozvati župana na hitno djelovanje. Naravno, to je malo teže uzmemo li u obzir činjenicu da mu je bio zamjenik 11 godina, pa možda čak i glupo.

Ali, nama NIJE.

Pozivamo župana na uređenje igrališta kraj Osnovne škole Vjekoslava Paraća.

Pozivamo i gradonačelnika da u slučaju potrebe sufinancira projekt jer ipak ima 10,5 milijuna kuna “viška” u blagajni. U konačnici, neka plati sve ako treba, ako mu je baš glupo pitati bivšeg šefa.

Nezavisna Lista Mladih poručuje: ILI MI ILI ONI!

Ali netko ovo mora rješiti.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL