|  |  | 

Sport Sport

NK SOLIN: Topnik trećeligaškog juga napustio Slogu

 

 

Solinjane pojačao golgeter Mario Marović 

Najuspješniji strijelac Treće HNL jug Mario Marović, koji je pozornost skrenuo fantastičnim igrama proteklih nekoliko sezona u dresu matičnog kluba Sloge napustio je klub iz Mravinaca i potpisao za nogometnog drugoligaša Solina.

Mravinčani su na kraju prošle sezone proslavili uvjerljivo naslov 1.ŽNL lige NS županije Splitsko-dalmatinske, kojemu je itekako doprinio golgeter lige s 32 pogotka i najbolji klupski strijelac Mario Marović. Ove sezone Sloga zimuje na šestom mjestu 3.HNL jug, a Marović je golgeter lige sa 14 postignutih pogodaka. Najbolji strijelac s trećeligaškog juga u posljednje dvije godine u 57 službenih utakmica postigao je 74 pogotka.
– S Marovićem smo dogovorili do kraja ove sezone i on je zasigurno pojačanje – rekao je Goran Gruica, sportski direktor Solina, te je dodao – Večeras će Izvršni odbor kluba potvrditi i novog trenera.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u