|  |  | 

Sport Sport

NK SOLIN: Romario Matova na popisu Hrvata Logarušića, izbornika Zimbabwe

 

 


Solin, 2.HNL, NK Solin, 12.12.2020.
Bočni igrač Matova Romario (ZIMBABVE/ 1999.godište/
Snimio: Miro Podrug

Novi reprezentativac iz drugoligaša Solina  

SOLIN – Nogometaš drugoligaša Solina Romario Matova (21), dobio je poziv u nacionalnu vrstu Zimbabvea. Nalazi se na popisu novog izbornika matične države Zimbabwe, Hrvata Zdravka Logarušića iz Slavonskog Broda. Sudjelovat će u kvalifikacijama za Afrički kup nacija u kojima će njegova reprezentacija odmjeriti snage sa reprezentacijama Botswane i Zambije, 25. i 29. ožujka 2021. godine. 

– Protiv Botswane gostujemo u Gaboroneu, a Zambiji smo domaćini u našem glavnom gradu Harareu. Poziv u reprezentaciju Zimbabwe me razveselio, jer ću se naći među najjačim igračima svoje države, a mnogi igraju u velikom europskim klubovima – rekao je lijevi branič Romario Matova, bivši mladi reprezentativac Zimbabwe.   

Zaželimo našem Logarušiću pothvat, a Romariju Matovi iz Solina uspješne nastupe!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.