|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NK SOLIN: Počinje 24. nogometni turnir dječaka (U13) “Tonći Boban Bebi” Solin 2020.

 

 

Utakmice se igraju u Solinu, Mravincima i Vranjicu

SOLIN – U organizaciji NK Solin u subotu 8. kolovoza 2020. počinje 24. nogometni turnir dječaka 2007. godište i mlađe (U-13) „Memorijal Tonći Boban – Bebi“. Ove godine ukupnu nastupa 36 sastava podijeljenih u četiri skupine po tri kluba, 2008., 2009. i 2010. godište, ukupno iz 17 klubova: Solin, Primorac, Dugopolje, HNK Šibenik, Junak, Omladinac, Adriatic, Omiš, Zadar, HNK Hajduk, GOŠK (KG), HNK Zmaj (M), OŠ Hajduk, Trogir, Jadran (KS), Uskok, OSK. Naslove brane dječaci, Omladinca, Hajduka i Adriatica.

Utakmicama će prethoditi polaganje cvijeća i vijenaca na grob legende kluba pokojnog Tončija Bobana Bebija, u subotu 8. kolovoza u 17 sati na Novom groblju u Solinu.

Glavni turnir dječaka U-13 (2008. i mlađi) će se odigravati na četiri terena po tri kluba, u Solinu, Mravincima i dva u Vranjicu. Pobjednici skupina igrati će polufinale turnira (A-B, C-D), u nedjelju 9. kolovoza prije podne uz Jadro. Istog dana u 17,30 sati je utakmica za treće mjesto, a finale je u 18,30 sati. U 20 sati je dodjela pehara i priznanja najboljim pojedincima turnira.

Skupina A (Solin): Solin, Primorac, Dugopolje. Skupina B (Vranjic SC Kava): Omladinac, Junak, Šibenik. Skupina C (Vranjic, umjetna trava): Adriatic, Omiš, Zadar. Skupina D (Mravince): Hajduk, GOŠK, Zmaj.

Turnir mlađih uzrasta U12 i U11 igrati će se 11. i 12. kolovoza 2020. na terenu sa umjetnom travom.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u