|  |  | 

Sport Sport

NK SOLIN: Nakon velika tri boda na Poljudu i bijega s dna Nicholas Llanos ponovno ozlijeđen!

 

 

SOLIN – Nogometaši Solina su pobjedom na Poljudu protiv Hajduka II, rezultatom 2:1, osvojili tri vrijedna boda i posljednje mjesto na drugoligaškoj ljestvici prepustili sinjskom Junaku. No, u 59. minuti zbog ozlijede igru je morao napustiti vezni igrač Nicholas Llanos. Kolumbijac hrvatskih korijena inače rođen u Rijeci, zaista nema sreće, jer je i u prvom dijelu prvenstva zbog ozlijede imao dugu stanku. Teško da se oporavi do nastavka prvenstva odnosno do dvije domaće utakmice sa Sesvetama i Croatijom, 3. i 10. travnja u Solinu. Momčad je protiv Hajduka II vodio Duje Tokić, inače pomoćnik trenera Ivana Matića, koji mu je premda bolestan „asistirao“ na klupi!

– Imao sam zdravstvenih problema, te je Tokić vodio zadnja dva treninga i utakmicu na nogama, kako se to kaže. Velika pobjeda, igrali smo dobro, kvalitetno i mirno doveli do kraja. Ponedjeljak i utorak smo im dali slobodno jer zbog reprezentativne stanke igramo prvenstvo tek 3. travnja. Nažalost ostali smo bez LLanosa, izgleda malo duže tako je rekla struka. Ovu stanku moramo iskoristiti na najbolji mogući način, a planiramo i jednu prijateljsku utakmicu, vidjeti ćemo – rekao je Ivan Matić.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.