|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NK SOLIN: Marko Lozo novi trener Solina

 

SOLIN – Nakon neočekivane ostavke trenera Tonija Golema, momčad je jednu utakmicu vodio njegov pomoćnik Zoran Roglić, poraz od Cibalije u Vinkovcima 4:0, novi trener je Zagrepčanin Marko Lozo.

– Na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak, 13. ožujka 2023., odlučeno je Marko Lozo je novi trener do kraja ove sezone. Od starog stručnog stožera ostaje samo trener vratara Hrvoje Višić, te sportski direktor Vik Lalić – rekao je predsjednik kluba Miroslav Delić.

Momčad Solina je odradila i prvi trening pod vodstvom novog trenera Marka Loze. Njegovi asistenti će biti pomoćni trener i analitičar Tomislav Barišić, i kondicijski trener Kristijan Krajinović.

U 22. kolu Supersport 1.NL NK Solin igra prvenstvenu utakmicu u nedjelju u 13 sati, protiv Dugopolja u Hrvacama. Igrat će se u Hrvacama jer se teren u Dugopolju uređuje za treninge hrvatske reprezentacije uoči dvoboja s Walesom na Poljudu, 25. ožujka 2023. Biti će to prvi ispit Modrih u susjedskom derbiju pod paskom novog kormilara!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.