|  |  | 

Sport Sport

NK SOLIN: Izvršni odbor kluba odlučio – Novi trener Boris Pavić

 

 

SOLIN – U ponedjeljak, 17. prosinca 2018., kasno navečer Izvršni odbor nogometnog drugoligaša Solina je odlučio – novi trener je Sinjanin Boris Pavić (46).

Nakon što su obavljeni razgovori sa četvoricom kandidata, a spominjani su Splićani Vjekolsav Lokica i Ivan Matić, Solinjanin Mladen Kalinić, odlučilo se za Sinjanina Borisa Pavića.

Pavić, nakon igračke karijere bavi se trenerskim poslom. Počeo je kao pomoćnik Milu Nižetiću u Junaku, a samostalno je radio u Hrvacama, Glavicama, OSK-u, Mladosti i Junaku. Trenirao je nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini, i to Viteza, Čelika, Rudara (K) i Široki Brijeg.

Solin ovu polu sezonu je okončao na posljednjem mjestu 2.HNL, i uslijedila je smjena trener prve momčadi Mladen Jurić i njegovog pomoćnika Željka Škopljanca.

Stoga novog kormilara čeka težak posao u Klubu s Jadra, koji slijedeće godine obilježava 100. obljetnicu djelovanja!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u