|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

NK SOLIN: BORBA ZA STOLICE!

 

Spajić, Gruica i Jaman…”smrtnici” NK Solin

Nisam odavno napisao ništa o našem najvećem gradskom nogometnom klubu i neznalicama koje ga vode, ali evo dali su mi standardno dovoljno materijala za novi tekst i osvrt na njihovu nesposobnost i nedostatak obraza.

Jedan vrstan poznavatelj nogometnih prilika u našem gradu kazao mi je početkom kolovoza da sadašnja uprava i oni koji vode naš najveći solinski klub neće dočekati mjesec studeni i blagdan Svih svetih i da će do tada dokazati kolike su neznalice i može se kazati da je bio u pravu. Ne u potpunosti ali uglavnom jest i to mu i ovim putem priznajem.

Uslijed katastrofalnih rezultata seniora imenovan je nedavno na mjesto trenera i treći trener po redu, najnoviji se zove Ivo Matić i kao što svi znamo i on bilježi samo poraz za porazom i ne uspijeva pokrenuti solinske modre koji se nalaze na uvjerljivo posljednjem mjestu na tablici 2.HNL i samo čudo ili korona virus ih mogu ostaviti u ligi.

No vratimo se na ljeto i smjene naših Solinjana i bajke i obećanja predsjednika Spajića koji je u plaćenim člancima bahato poručivao: bit će bolje, igrat će solinska dica, sve će biti bolje, dolaze stručnjaci i tako dalje..

Isto tako velikog nogometnog stručnjaka glumio je samozvani sportski direktor bez odgovarajuće licence, pravnik Goran Gruica koji je dovodio navodna pojačanja iz susjedne BIH.

No evo nakon samo 3 mjeseca sve se raspada, kola jure nizbrdo, požar poprima ogromne razmjere i NK Solin je na putu prema 3.ligi i naravno dijele se sada otkazi.

Za one koji ne razume stvari pojasnit ću im.

Počele su igre prijestolja, borbe za fotelje i čuvanja svojih funkcija, mala bara puno krokodila…

Pravnik Gruica davao je prije par mjeseci izjave u našoj najvećoj dalmatinskoj novini kako bezgranično vjeruje u navodnog stručnjaka iz BiH Ivana Bubala da bi on završio smijenjen, hvalio je pravnik Gruica i trenera kadeta Zdravka Markovića pa je i on nakon više sramotno visokih poraza u posljednje vrijeme smijenjen i “otjeran”. Postavlja se samo od sebe logično pitanje: pa tko je postavio ove ljude na njihove funckije ovo ljeto i tjerao i omalovažavao sposobne i višestruko dokazane solinske trenere?

ZNA SE.

Naš gradonačelnik Dalibor Ninčević “Dale, Lažov, Juda” dao je osobno sve ovlasti grill majstoru Ivanu Spajiću, najnesposobnijem solinskom političaru Mariju Jamanu kojeg je HDZ odavno “kupio” i pravniku i samozvanom sportskom direktoru bez licence Goranu Gruici da vode naš klub, klub svih poreznih obveznika Grada Solina.

I trebalo je samo 3 mjeseca da ovaj trio i treneri koje su oni doveli dokažu koliko ne znaju raditi svoj posao. NK Solin tone kao Titanic i sada navedeni trojac štiti svoje guzice i dijeli otkaze ljudima u koje se do jučer glasno zaklinjao.

Naravno da bi se sačuvalo svoje guzice.

Postavlja se logično pitanje: zašto vi Spajiću, Gruica i Jamane ne budete ljudi i podnesete ostavke na svoja mjesta i odete zajedno s onima koje ste doveli a koji nisu dorasli ovom klubu?

Sve je jasno kao dan, dokazali ste u ova 3 mjeseca koliko niste u stanju voditi ozbiljan nogometni klub kao što je Solin. Ne tražite Pedra, podnesite ostavke!

Nećete naravno, znamo svi to. Ne napušta vam se vaše funkcije. A obrazi su vam deblji od džonova zimskih cipela.

Pravnik Gruica već je jednom dobio u najkraćem mogućem roku otkaz u splitskom Hajduku i ne napušta mu se nakon pola godine i drugi klub, i brani naravno svoju visoku plaću!

Ne ostaje se nikom bez posla tek tako..

Majstor za sendviće dugo vremena je čekao svoju priliku da postane predsjednik ovog kluba i već je jednom morao progutati govno kada je gradonačelnik Ninčevič instalirao na mjesto predsjednika dotadašnjeg tajnika kluba Mira Dugeča i zabranio kandidaturu dotičnom grill majstoru.

Grill majstoru i najnesposobnijem solinskom političaru Mariju Jamanu kojem stranka broji čak 16 članova ipak se ne odriče upravljanja sa par milijuna kuna koje grad Solin svake godine ugura u NK Solin..

No gospodo nema više skrivanja, sve se vidi, sve se zna, ne možete više sakriti vašu nesposobnost i neznanje čak ni plaćenim člancima ni komentarima sa svojih lažnih profila na klupskim stranicama.

Napustite klub svih Solinjana dok još nije prekasno ako vam je stvarno stalo do njega.

Znamo naravno da nije, stalo vam je samo do vaših funkcija!

Grill majstor Spajić već je jednom upropastio, sa još nekoliko sportskih neznalica jedan drugi nekada uspješni sportski kolektiv našeg grada, neće mu ovo biti prvi put da je uništio jedan klub i ostavio ga u rasulu..

Vratimo se na početak mog teksta, bio je u pravu onaj iskusni poznavatelj nogometa u Solinu, sve će biti jasno do studenog, i jest sve je jasno, ali one prave ostavke ipak još čekamo. Do kada?

A do tada gospodo pratim vas, i pozdrav sa Tuđmanova mosta!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...