|  |  | 

Sport Sport

NK OMLADINAC: 18. Memorijal Slaven Jurić počinje u srijedu 29. srpnja

Omladinac brani naslov u Vranjicu

VRANJIC – Ovogodišnji 18. Memorijalni turnir “prof Slaven Jurić” zbog aktualne situacije i pretrpanog rasporeda natjecanja za Kup NSŽSD turnir će se igrati tri dana, 29. srpnja, 1. i 6. kolovoza 2020. godine, na igralištu Športskog centra u vranjičkoj Kavi. Uz domaćina Omladinca, ove godine nastupaju prijateljski klubovi drugoligaš Solin, trećeligaš Zagora i juniori splitskog Hajduka. Prošle godine pobjednici su prvi put bili domaćini!

U srijedu 29. srpnja 2020., u 18,30 sati, sastaju se Omladinac i Solin, a u subotu 1. kolovoza u 18,30 sati igraju Zagora i Hajduk (juniori). Finalni dan turnira je u četvrtak 6. kolovoza sa satnicama 17 i 19 sati.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.