|  |  | 

Sport Sport

NK DUGOPOLJE: Trener Stipe Balajić ostaje na kormilu dugopoljskog drugoligaša

 

Prvo okupljanje 4. srpnja

Sportski direktor Mario Smodlaka juniore prepušta Ivici Žuljeviću

DUGOPOLJE – Nogometni drugoligaš Dugopolje i u slijedećoj sezoni nastavlja pod vodstvom trenera Stipe Balajića, i njegovih pomoćnika Ivice Miše i Hrvoja Sunare, zaduženog za vratare. Prisjetimo se, Dugopoljci su uz Varaždin najuspješnija momčad proljetnog dijela prvenstva prošlog prvenstva.

Sportski direktor kluba Mario Smodlaka, kao i predsjednik kluba Goran Čevrta, ne skrivaju zadovoljstvo proteklom sezonom.

– Zadovoljni smo strukom i ona ostaje na okupu. Želim se u cijelosti posvetiti klubu u svim segmentima struke stoga sam vođenje juniora u 1.HNL prepustio Ivici Žuljeviću u kojega imam veliko povjerenje. Mnoge stvari rješavamo u hodu i zadovoljan sam tijekom. Prvo okupljanje mlađih i zanimljivih igrača planirali smo 4. srpnja u 17 sati, a službeni početak priprema je 8. srpnja. Potvrdili smo i nastup na memorijalnom turniru u Zmijavcima – rekao je Mario Smodlaka, a u igračkom kadru nema velikih promjena:

– Još službeno nitko nije otišao. Jedino je potvrđen dolazak iz Rudeša veznog igrača Splićanina Mateja Jukića. Za braniča Marka Jurića su zainteresirani neki prvoligaši ali ništa službeno.

Postoje indicije da će vezni igrač Luka Grubišić preseliti na Poljud, u drugu momčad Hajduka. No, sportski direktor Smodlaka takve informacije službeno nema ali naglašava da obostrana dvosmjerna suradnja s Hajdukom nema alternative.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u