|  | 

Sport

NK DUGOPOLJE – 2.HNL: U subotu kreću Dugopoljci pod vodstvom trenera Srzića

 

 

NK DUGOPOLJE – 2.HNL: U subotu kreću Dugopoljci pod vodstvom trenera Srzića


Dugopolje, 2.HNL, NK Dugopolje, 2020./2021.
Mario Smodlaka i Jure Srzić, predsjednik i trener NK Dugopolje
Snimio: Miro Podrug

DUGOPOLJE – Jure Srzić, trener drugoplasiranog nogometnog drugoligaša Dugopolja zakazao je početak priprema za novu sezonu. Prvo ovogodišnje okupljanje je u subotu 9. siječnja 2021. u 11 sati na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju.

Mario Smodlaka, predsjednik NK Dugopolja potvrdio nam je dogovor o nastavku sportsko tehničke suradnji sa splitskim Hajdukom, te dolazak na posudbu dvojice mladih igrača, hajdukovca Michaela Šege (20), povratnika iz slovenskog prvoligaša Brava, i Arijana Brkovića (19) iz Slavena Belupa.

– Nakon službenog predstavljana planiran je i prvi trening, a slijedeći je u ponedjeljak. Svakako da smo osnažili konkurenciju sa mladim hrvatskim reprezentativcima Šegom i Brkovićem. Dogovorene su i četiri prijateljske utakmica, prva je u subotu 16. siječnja protiv RNK Split. Nakon toga slijede 23. siječnja sa Solinom, 30. s Hajdukom, 6. veljače protiv kliškog Uskoka, a tjedan poslije slijedi prvenstvena utakmica sa Cibaliom u Vinkovcima – rekao je trener Jure Srzić.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.