|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NK DUGOPLOLJE: 1. kolo Kupa NS ŽSD; ADRIATIC – DUGOPOLJE 0:4

 

 

DUGOPOLJE – SC Hrvatski vitezovi. Gledatelja 50. Sudac: Christian Vrdoljak (Opatija). Pomoćnici: Radelić i Hajduk.

STRIJELCI: 0:1 – Rodić (27), 0:2 – Chinedu (68), 0:3 – Primorac (72), 0:4 – Rodić (87/11m).

ADRIATIC: Miloš, Jukić-Peladić, Jurko (od 75. Bačić-Cvrlje), Milaković (od 46. Marijanović), Slunjski, Mišić (od 71. Erceg), Matijaš, Žaja, Franolić, Mrkonjić, Grčić.
Trener: Duško Vulikić.

DUGOPOLJE: Silić, Budalić, J. Bašić, Kurtović, Herceg (od 58. T. Dadić), Bosančić (od 46. Primorac), M. Bašić, Rakić (od 70. Dobrić), Rodić, Bulbwa, Chinedu.
Trener: Stipe Balajić.

U utakmici za kup županijski ligaš Adriatic iz Splita je bio domaćin na igralištu drugoligaša Dugopolja, koji nisu dozvolili iznenađenje nego su bili uvjerljivi igrom i rezultatski. Ovo je bila posljednja provjera Dugopolja uoči prvenstvenog gostovanja kod Međimurja.

Dugopolje, 2.HNL, NK Dugopolje, 2019./2020.
Branič-stoper Ivan Primorac

Otišao Čerina vratio se Kordić!

Trener Dugopolja Stipe Balajić u nastavku prvenstva na popisu igrača neće imati iskusnog stopera Igora Čerinu, koji po svemu sudeći karijeru ponovno nastavlja u Maleziji.

U staro jato se javio napadač Ante Kordić, koji je pokušao pronaći angažman u Austriji. Dvojben je njegov ostanak u Dugopolje zaključiti je iz razgovora sa sportskim direktorom Marijom Smodlakom. Dok je bio odsutan konkurenciju u napadu pojačao je hajdukavac na posudbi Stephen Chinedu uz Bernarda Bulbwu. Uz njih trener Balajić je u vršku napadaču vratio braniča Ivana Primorca, koji na posljednjim pripremnim utakmicama postiže pogotke, protiv OSK-a (1:0) i za kup protiv Adriatica (4:0).

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u