|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Nezavisna Lista Mladih želi transparentnost!!!

 

Foto: (arhiva, NLM Solin)

Na svojoj službenoj stranici Nezavisna Lista Mladih objavila je odgovor grada o firmama koje su dobile pomoći iz gradskog proračuna.

Smatraju da poduzetnici u teškim vremenima zaslužuju pomoć ali im nije jasno, kao i svima nama, zašto Grad Solin ne objavljuje javno te podatke, zašto se skrivaju informacije?

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

” Nije nam jasno zašto su neke stvari toliko teško dostupne pogotovo kad se plaćaju iz proračuna!?

Nakom mjesec dana čekanja, dobili smo odgovor koje su sve firme dobile potporu Grada Solina!

Kao NLM smatramo da u teškim vremenima treba pomoći privatnom sektoru više nego prije, zalagat ćemo se za još pomoći ako to bude moguće, ali nam smeta skrivanje podataka, zašto nije sve transparentno i javno objavljeno pa da nema gluhog telefona svaki put!?

Nazvali smo i vijećnika Vedrana Duvnjaka koji je poslao upit gradu da prokomentira njihovu objavu, a on nam je ovako odgovorio:

“Nije mi jasno zašto se Grad Solin ponaša prema svojim građanima kao da smo još u kamenom dobu. Svaka kuna koja se potroši iz proračuna mora biti jasno prikazana i objavljena na stranicama Grada. Transparentnost je temelj normalnog funkcioniranja bilo kojeg sustava. Svaki građanin ima pravo znati na što se troši javni novac i žalosti me da ja kao oporbeni vijećnik moram objavljivati ovakve informacije.”

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u