|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

NEVJEROJATNA LAKOĆA ZABORAVA STANOVNIKA ULICA BUBIĆI I MATOŠEVA

 

Izbori za predsjednika su napokon gotovi. Tresla se brda i ništa novoga nismo dobili.

Na razini države najviše glasova osvojio je “komunista” Milanović i postao je novi predsjednik. U našem Solinu pobjedu je odnijela Kolinda i to 6979 vs 4071 Milanović.

Za naš Solin ništa čudno, jedino ne mogu shvatiti rezultat iz dvije ulice, Bubići u naselju Srednja Strana i Matoševe u naselju Priko Vode.

Prvi su oni koji su više puta organizirali prosvjede kontra solinskog HDZ-a i gradonačelnika Dalibora, a razlog je novoizgrađeni “Mali Karepovac” u blizini igrališta njihove  djece. Na sva zvona su zvonili da će kazniti odgovorne na izborima i sad, kada su dobili priliku iskazati svoje nezadovoljstvo, izabrati jednu od dvije demokratski ispravne odluke, glasati za Milanovića ili poništiti svoj listić, oni se odluče za ono treće, svoj glas su dali HDZovoj perjanici Kolindi.

Tom odlukom dokazali su sebi i svojoj djeci da su dosadašnji prosvjedi bili velika laž. Dokazali su svima nama da im je svejedno, bez obzira na to što ih oni lažu, uvijek će glasati za HDZ.

Ovi drugi iz Matoševe ulice su isti, samo ih dijeli različiti problem. Naime njima je ulica od 26. rujna, 2019. zbog radova zatvorena i iskopana, a radovi koji su trebali biti gotovi do kraja 2019. rastegli su se duboko u 2020., kažu do početka ljeta.

Ili ste gluhi i ćoravi ili vas boli kurac za boljitkom Solina/Hrvatske?

Dragi sugrađani žalosno je da uvijek četiri godine kukate i plačete, a kada dođe izborna nedjelja, kada imate priliku za promjenom vi opet po starome.

Do kada?

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u