|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Nakon što se Todorić požalio da mu obitelj teško živi: Splitska udruga ove nedjelje organizira humanitarnu akciju

 

Prije nekoliko dana Ivica Todorić požalio se medijima da njegova obitelj i on teško žive. Njegove riječi izazvale su poprilične reakcije kada se zna da je godinama bio jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj.

VEZANI SADRŽAJ:

Njegove riječi ozbiljno je shvatio Jakša Bulić, predsjednik Udruge za nacionalni razvoj “Bili cvitak”.

Najavio je humanitarnu akciju “Pomozimo Todorićevima”, koja će se održati u nedjelju 19. siječnja u Solinu. Iz udruge pozivaju sve građane dobre volje da doniraju hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

– Odlučili smo pokrenuti akciju “Pomozimo Todorićima” da se građani kao vjernici i katolici priključe akciji te da prikupimo potrepštine. U nedjelju 19. siječnja, sredstva će se prikupljati od 10 do 12 sati ispred pošte u Solinu – kazao je za Dalmacija Danas Jakša Bulić, predsjednik udruge.

Osobno će uručiti prikupljeno

Dosad su sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama poput onih koje su bile usmjerene na izgradnju škole, izgradnju vodovoda u Ogorju…

Građani mogu donijeti hranu, obuću, odjeću i ostale potrepštine, a predsjednik udruge za Dalmacija Danas rekao je da će sve prikupljeno osobno u ponedjeljak odnijeti u Kulmerove dvore.

– Na gospodinu Todoriću je hoće li prikupljeno prihvatiti ili ne, ali bitno je da kao građani pokažemo dobru volju – kazuje Bulić.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u