|  | 

Kultura

Modna revija u Teatrinu Gradske knjižnice Solin

Gradska knjižnica Solin i Škola likovnih umjetnosti Split pozivaju na tradicionalnu Modnu reviju radova učenika Škole likovnih umjetnosti Split koja će se održati ispred Teatrina Gradske knjižnice Solin u četvrtak, 2. lipnja s početkom u 20:30 sati.

modna revija

Posjetitelji će imati priliku vidjeti 40-ak učeničkih radova nastalih kroz projekt „Art to wear“ u kojem su pod mentorstvom profesora Suzane Budimir Biško, Zrinke Barbarić, Larise Vukšić i Vane Bakalić sudjelovai učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda  odjela dizajna odjeće Škole likovnih umjetnosti Split.

Kroz ovaj projekt učenici su promišljali o odnosu umjetničkih djela i mode pa su tako učenici drugog razreda svojim radovima istraživali utjecaj Art Brut umjetnosti na modu, učenici trećeg razreda šivali su modele koje su potom oslikali njihovi profesori dok su učenici četvrtog razreda  propitivali odnos umjetničkih djela pojedinih autora i mode.

Dođite, imat ćete prilike uživati u uistinu unikatnim modelima i svojim dolaskom podržite ove mlade ljude i njihovo stvaralaštvo!

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL