|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Međunarodni trening kamp judo kluba Solin

 

Od 25.08.do 29.08.2019. u sportskoj dvorani Bilankuša održan je međunarodni judo trening kamp u organizaciji judo kluba Solin gdje je prisustvovalo 400-tinjak judaša i judašica iz 8 zemalja te hrvatska juniorska i kadetska reprezentacija. Glavni trener jk Solin i ujedno trener hrvatske reprezentacije Dragan Crnov izjavio je:

“S vrhunskim rezultatima koje judo klub Solin postiže u zadnjih nekoliko godina dolazilo je sve više upita od stranih klubova za zajedničkom suradnjom. Tako smo kao klub došli na ideju da organiziramo jedan međunarodni trening kamp gdje bi pozvali sve te ekipe da zajedno treniramo. Ovo je 3. godina da organiziramo taj trening kamp i ove godine možemo biti ponosni na to da je u našem Solinu treniralo 400-tinjak natjecatelja iz 8 zemalja što je jedan veliki uspjeh za naš klub i naš grad. Tu smo iskoristili priliku da tim natjecateljima prikažemo ljepote naseg grada Solina i da se zajedno družimo a i uz to radimo 2-3 treninga na dan.
Ove pripreme su bile završne za Europsko juniorsko prvenstvo i Svjetsko kadetsko prvenstvo koji se održavaju u 9. mjesecu. Nadam se da su svi bili zadovoljni sa našim domaćinstvom i da su uživali u našem gradu.”
mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u