|  |  |  | 

Grad Solin Solin info ZP Izdvojeno

MARKETING – Oglašavajte se kod nas

 

Foto: Solin Live

Prvi i jedini solinski neovisni news portala Solin Live koji je sa svojim radom započeo 28. veljače, 2016. godine te iz mjeseca u mjesec bilježi sve veći broj svojih čitatelja od 07. kolovoza, 2017. započeo je s prodajom oglasnog prostora i objavama PR članaka.

U ovom kratkom periodu možemo se pohvaliti brojkom od +40.000 posjetitelja mjesečno, i preko 80.000 otvorenih stranica mjesečno (izvor google analytics, pregled zadnji mjesec dana). Broj posjetitelja i broj otvorenih stranica je u stalnom porastu.

Nakon 15 mjeseci volontiranja i objavljenih preko 2000 članaka, a zbog učestalih negativnih komentara da naš portal nije legalan i da ne postojimo, odlučili smo se za otvaranjem firme.

Istu otvaramo 26. svibnja, 2017. pod nazivom Media Live j.d.o.o. , nakon čega šaljemo zahtjev za upisom u službeni registar e-medija. Zbog godišnjih praznika potvrdu o upisu u knjigu pružatelja elektroničkih publikacija smo čekali do 31. srpnja, 2017. kada smo i službeno upisani, pogledati OVDJE…

ZAŠTO plaćeni članak na Solin Live?

Ukoliko želite reklamirati vašu firmu, političku stranku, sportski klub, udrugu, a želite privući građane Solina i Klisa, onda smo pravi izbor za vas. Kod nas ste sigurni da vaš PR članak neće biti izgubljen u moru objavljenih članaka kao kod ostalih web medija, neće biti 50-ti članak u nizu tog dana, jer naš prosjek su 4 članka po danu.

ZAŠTO kupiti reklamni banner na Solin Live?

Vaš reklamni banner nikada neće biti izgubljen na našoj stranici u moru google oglasa, mi smo jedan od rijetkih koji te oglase nema i nikada ih neće imati.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u